Eating Disorder Support Forum banner
  • Important - Please Read This website may include conversations, media, and content around topics relating to eating disorders, trauma, addiction, and mental health. Please be aware that this content may be upsetting, difficult, or triggering for some. EDSF is intended as a place of safety. If you or someone you know is struggling with an eating disorder, Feast-ED.org is a resource that lists the organizations set up to help.

Gdybyś nagle dostał 5000 dolarów, co byś z nimi zrobił?

209 views 18 replies 17 participants last post by  Hansa  
#1 ·
Szczerze mówiąc, od razu wydałbym wszystko na objadanie się jedzeniem i myślę, że wielu z was się zgodzi xD

#3 ·
Szczerze mówiąc, od razu włożyłbym to na oszczędności i nie pozwoliłbym sobie wydać tego na objadanie się. Z tym mam pewną powściągliwość. Lubię jednak wydawać pieniądze na "zdrowe" rzeczy... albo gdyby można było dostać naprawdę dobrą operację plastyczną lub liposukcję za 5000 dolarów, byłbym skuszony... albo szansę na życie i jedzenie jak Brian Johnson przez tydzień.

#5 ·
Zapłać naprawdę dobremu trenerowi personalnemu, który mógłby sprawić, że mój chudy korpus się przebuduje, abym nie wykonywał losowo treningu siłowego i zmotywował mnie do treningu siłowego zamiast leżenia w łóżku i użalania się nad faktem, że moje ciało stało się konsystencją wychudzonej meduzy ... Powiedziałbym karnet na siłownię, ale (1) nienawidzę ćwiczyć w towarzystwie innych ludzi i (2) mieszkam ponad godzinę jazdy od każdej siłowni, a najbliższe siłownie, które są ponad godzinę drogi, są naprawdę kiepskie.

#6 ·
Zarówno jedzenie na "binge" jak i bezpieczne jedzenie (zawiera witaminy, elektrolity, alkohol itp., ponieważ ma kalorie) ale tak 70/30, bo znowu nagle mam ochotę na fast food lol.

Dobrze zarządzam swoimi dochodami i nigdy nikomu nie jestem nic winien, więc najprawdopodobniej nie będę tego potrzebować do innych rzeczy.

Eh, przydałaby mi się też jakaś nowa garderoba!