Eating Disorder Support Forum banner
  • Important - Please Read This website may include conversations, media, and content around topics relating to eating disorders, trauma, addiction, and mental health. Please be aware that this content may be upsetting, difficult, or triggering for some. EDSF is intended as a place of safety. If you or someone you know is struggling with an eating disorder, Feast-ED.org is a resource that lists the organizations set up to help.

docelowe BMI i thinspo

3 reading
6.9K views 16 replies 16 participants last post by  Giuliana  
#1 ·
Jaki jest wasz docelowy BMI i ulubione thinspo?? :) To są moje: BMI 6-9, a moje thinspo to:
Image
Image

#5 ·
Nigdy nie chciałbym wyglądać jak na pierwszym zdjęciu, ta osoba nie potrafi nawet kontrolować swoich jelit ani pęcherza, a jeśli dobrze pamiętam, to również nie żyje. Moim celem jest 14 i chcę klimatu shmegeh, ale trochę szczuplejszego.

#6 ·
Cholera, czy możesz umieścić ostrzeżenie lub coś w tym stylu przed czymś takim? To nie jest thinspo, to deathspo. Nienawidzę tego, że musiałem to zobaczyć.

#10 · (Edited)
14-15. Byłem naprawdę pewny siebie w niskich 15-tkach.

Również Smhegeh vibes dla mnie lub przynajmniej te na początek. Whoo dla Tumblr lmao. Ostatnie zdjęcie to dla mnie bardziej inspiracja dla klatki piersiowej lub zdrowa, szczupła konserwacja na czas, gdy będę gotowy na powrót do zdrowia, chyba¿ (Chociaż to prawdopodobnie niemożliwe dla mnie, żebym był zdrowy i tak wyglądał💀)

Attachments

#14 ·
Bmi wysokie 15 niskie 16 16 (15.8-16.2)

Thinspo to:
  • Mishka Levina na tiktok (mi6.el),
  • Modelka Renee Bellerive
  • Modelka Sora Choi
  • Muzyk Grimes
  • Modelka Skyla Rudd
  • Angelina na tiktok (anxvids)
  • Claire na tiktok (xoclaire4)
  • reagan na tiktok (destroyerofweenie)