Eating Disorder Support Forum banner
  • Important - Please Read This website may include conversations, media, and content around topics relating to eating disorders, trauma, addiction, and mental health. Please be aware that this content may be upsetting, difficult, or triggering for some. EDSF is intended as a place of safety. If you or someone you know is struggling with an eating disorder, Feast-ED.org is a resource that lists the organizations set up to help.

Ulubiona celebrytka Thinspo

2.8K views 23 replies 23 participants last post by  Jenny2004  
#1 ·
Tytuł mówi wszystko: ulubione thinspo(s) celebrytów?

#5 · (Edited by Moderator)
edycja: próbowałem wstawić zdjęcia, tak, jestem głupi

#20 ·
kaya scodelario

derek sanders

evan couture

arden cho

dylan obrien
Zgadzam się z Kayą Scodelario i Dylanem O'Brienem. Dylan jakiś czas temu udzielił wywiadu, w którym powiedział, że w zasadzie nigdy nie podjada, i z jakiegoś powodu uznałem to za naprawdę wyzwalające. Nie wiem dlaczego.

Również Bryana Holly, Taylor Momsen, Kendall Jenner i Harry Styles. I ta dziewczyna, która gra Clary w Shadowhunters. Nie mogę sobie teraz przypomnieć jej imienia lol.

#23 ·
Czy popularne konta na Instagramie liczą się jako celebryci? Uwielbiam ciało kaysmetsers i katyaspivak.
Szczerze mówiąc, nie mogę pomyśleć o żadnych aktorkach ani piosenkarkach, które byłyby tak szczupłe, jak bym chciała, a większość znanych celebrytów ma dzisiaj "grubą" rzecz.