Eating Disorder Support Forum banner
  • Important - Please Read This website may include conversations, media, and content around topics relating to eating disorders, trauma, addiction, and mental health. Please be aware that this content may be upsetting, difficult, or triggering for some. EDSF is intended as a place of safety. If you or someone you know is struggling with an eating disorder, Feast-ED.org is a resource that lists the organizations set up to help.

Bella Hadid BMI?

2 reading
32K views 27 replies 13 participants last post by  asterafax  
#1 ·
Co myślicie o BMI Belli Hadid? Nie jestem supermodelką, ale zastanawiam się, jak szczupła musiałabym być, żeby choć trochę wyglądać jak ona i myślę, że BMI to dobre miejsce, żeby zacząć. Chociaż w zasadzie niemożliwe jest to do ustalenia, to ile kalorii dziennie, waszym zdaniem, ona je?

#2 ·
Jestem prawie pewna, że po prostu bierze narkotyki, co miałoby sens w związku ze zmianami wagi, ale może zwykle 1500 lub trochę mniej.

#27 ·
ona miała kiedyś tumblr z ed

jej waga bardzo się zmienia, ale zwykle poniżej 17

jestem prawie pewna, że po prostu bierze narkotyki, co miałoby sens w przypadku wahań jej wagi, ale może 1500 zwykle lub trochę mniej
Miała tumblr z ed?! Cholera, nie miałam pojęcia!

#5 ·
#9 ·
#18 · (Edited by Moderator)
Od kogoś, kto jest blisko jej wzrostu i ważył mniej i więcej niż ona, Bella Hadid ZDECYDOWANIE nie waży 120 funtów. lub BMI 18. Może jeśli patrzysz tylko na jej najwyższą wagę, może tak wyglądać. Ale w 100% jest szczuplejsza niż to. Te szacunki Google zawsze są błędne. Niektóre szacunki są nawet o 2 cale błędne we wzroście, więc możesz sobie wyobrazić, jak bardzo błędne mogą być szacunki wagi.

Edycja, aby dodać: Ponieważ jej waga tak bardzo się waha, zgadzam się z powyższym komentarzem, że jej zwykła waga wydaje się wynosić około niskich 17. Była jednak niższa i wyższa.

#19 ·
Tak, teraz tak myślę. Ale myślę, że w jej karierze był kiedyś moment, dawno temu, kiedy była szczuplejsza.
Nie wiem, stary, wciąż wyraźnie widać jej kości biodrowe i żebra, nawet teraz. Poza tym niedawno opublikowała rutynę treningową, w której boksuje i dla mnie wygląda na bardzo wychudzoną. Możemy się jednak po prostu nie zgadzać.

#23 ·
Weź to od kogoś, kto jest blisko jej wzrostu i ważył mniej i więcej niż ona, Bella Hadid ZDECYDOWANIE nie ma 120 funtów. lub BMI 18. Może jeśli patrzysz tylko na jej najwyższą wagę, może tak wyglądać. Ale w 100% jest szczuplejsza niż to. Te szacunki Google zawsze są błędne. Niektóre szacunki są nawet błędne o 2 cale wzrostu, więc możesz sobie wyobrazić, jak bardzo błędne mogą być szacunki wagi.

Edycja, aby dodać: Ponieważ jej waga tak bardzo się waha, zgadzam się z powyższym komentarzem, że jej zwykła waga wydaje się wynosić około niskich 17. Była jednak niższa i wyższa.
To taka daleka ocena! Jak się czułeś, gdy ważyłeś mniej więcej tyle samo lub nawet mniej niż Bella? Czy ciągle czułeś się chory i słaby?

#24 ·
To taka daleka ocena! Jak się czułaś, kiedy ważyłaś mniej więcej tyle samo, a nawet mniej niż Bella? Czy czułaś się ciągle chora i słaba?
Nie czułam się chora, ale pamiętam, że zawsze byłam bardzo zmęczona. Tak zmęczona, że bolały mnie stawy przez całe dni. Szczerze mówiąc, mogłam zdrzemnąć się w każdej chwili, ale cały czas zajmowałam się czymś i ruszałam, żeby nie myśleć o jedzeniu. Wyobrażam sobie, że ona robi to samo.

#25 · (Edited by Moderator)
Myślisz, że Trisha Paytas jest szczupła?!?!
Cóż, myślisz, że Bella Hadid jest szczupła, więc... Myślę, że w tym momencie możemy wspólnie zgodzić się, że wszystkie nasze zaburzone tyłki mają wypaczone postrzeganie tego, jak wyglądają ciała i każdą opinię należy traktować z przymrużeniem oka (i dużą ilością wody z powodu zatrzymywania wody), haha. 😅

#26 ·
Co myślicie o BMI Belli Hadid? Nie jestem supermodelką, ale zastanawiam się, jak szczupła musiałabym być, żeby choć trochę wyglądać jak ona i myślę, że BMI to dobre miejsce, żeby zacząć. Chociaż w zasadzie niemożliwe jest to do ustalenia, to ile kalorii dziennie, waszym zdaniem, ona je?
Nie jestem pewien co do BMI, ale ostatnio zamieściła zdjęcia ze szpitala na swoim Insta, więc jestem pewien, że je mniej niż 1000 kalorii dziennie